Ontdek de nieuwste innovaties van Techcomlight op de Energiebeurs!

Ontdek de nieuwste innovaties van Techcomlight op de Energiebeurs!
Techcomlight presenteert met trots onze nieuwste producten op de Energiebeurs. Bezoek onze stand en ontdek hoe wij uw duurzame ambities kunnen ondersteunen met de nieuwste technologieën op het gebied van daglichtoplossingen.

Wat kunt u verwachten?

Powerdaylight Cradle daglichtbuis
Daar waar ons standaard model vooral draait op de standaard kunststof producten en bij de Eco isolatiewaarden centraal staan, draait het bij de Cradle om het materiaalgebruik. De Cradle is 100 procent recyclebaar en werkt met vlakke glasplaten in plaats van met kunststof koepels. Deze transitie van kunststof naar glas is ook echt een vraag vanuit de markt.

De nieuwe vrij-hangende Powerdaylight plafondplaat 53 cm rond: de ideale oplossing voor magazijnen en veestallen
Maak kennis met onze innovatieve vrij-hangende ronde plafondplaat, perfect voor gebruik in magazijnen, veestallen en andere industriële ruimtes. Deze plafondplaat, vervaardigd uit één stuk, biedt ongekende stevigheid en duurzaamheid. Dankzij het unieke ontwerp is de montage eenvoudig en snel, ideaal voor als er geen (verlaagd) plafond aanwezig is. Met zijn robuuste constructie en naadloze afwerking zorgt deze plafondplaat niet alleen voor een efficiënte en nette afwerking, maar ook voor een onderhoudsvriendelijke oplossing. De plafondplaat is speciaal ontworpen met een unieke daglichtverdeling, waardoor het binnenkomende daglicht optimaal benut wordt. Dit zorgt niet alleen voor een prettiger werkklimaat, maar draagt ook bij aan energiebesparing.

De nieuwe opbouw Powerdaylight Plafondplaat 53 cm rond
Ontdek de exclusieve uitstraling van onze 53 cm ronde plafondplaat, beschikbaar in diverse kleuren om perfect aan te sluiten bij uw interieur. Deze plafondplaat is gemaakt van duurzaam materiaal, wat niet alleen zorgt voor een lange levensduur, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijke keuze. Met zijn verfijnde design en hoogwaardige afwerking biedt deze plafondplaat een unieke, luxe uitstraling die elk plafond naar een hoger niveau tilt. Perfect voor wie op zoek is naar een stijlvolle en eigentijdse look met oog voor duurzaamheid.

Claim je gratis ticket en ervaar de toekomst van daglichttechnologie!

  1. Klik op de knop hieronder om je ticket te claimen.
  2. Vul je gegevens in en ontvang direct uw toegangsbewijs.
  3. Bezoek Techcomlight op de beurs stand 7.A131 en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen!

Claim Mijn Ticket

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Energiebeurs!

Openingstijden
Dinsdag 15 oktober -      10:00 - 17:00 uur
Woensdag 16 oktober -  10:00 - 17:00 uur
Donderdag 17 oktober - 10:00 - 17:00 uur

Adres:
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch

Website:
https://www.vakbeursenergie.nl/

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.