Duurzaam clubgebouw Triton Scouting

Triton Scouting is eigenaar van het clubgebouw gevestigd in Culemborg. Hier wordt in het weekend onderdak gegeven aan een bloeiende waterscoutingvereniging met 200 leden en doordeweeks aan een BSO. Beide organisaties hebben het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ook wordt het pand nog regelmatig ingezet voor lokale evenementen en is het een uitvalsbasis voor regionale scoutingactiviteiten zoals bijvoorbeeld zeilinstructieweekenden.

Vraagstuk

Het clubgebouw is oorspronkelijk begin jaren ’90 gebouwd voor een periode van maximaal 5 jaar. Inmiddels ruim 25 jaar verder was een renovatie van het pand zeer noodzakelijke. Het bestuur van Triton Scouting wil de vereniging toekomstbestendig maken en daar hoort de huisvesting ook bij. Belangrijk onderwerp daarbij zijn de energiezuinigheid en de veiligheid van de locatie. 

Oplossing

Onze unieke bijdrage aan de renovatie van het pand van Triton Scouting is het leveren van Powerdaylight daglichtsystemen met een diameter van 53 cm, inclusief een FALK 1000 TR opstand. In samenwerking met MontageMarkt hebben wij 12 complete geleverd en gemonteerd. Deze oplossing brengt daglicht naar binnen, vermindert energiekosten, is milieuvriendelijk en eenvoudig te installeren. Voor een nette afwerking zijn er speciaal voor het Powerdaylight systeem polyester opstanden op kleur gemaakt.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.