Snakeware Gashouder

De 108 jarige geklonken stalen Gashouder aan het Vee-marktplein 1 in Sneek bruist weer van energie. Dit magnifieke industriële erfgoed is het nieuwe hypermoderne en energiezuinige technologiekantoor van Snakeware. In slechts 6 maanden tijd is de Gashouder getransformeerd van roestige stalen tank naar uniek en beeldbepalend object in het centrum van sneek. 

Vraagstuk

Met oog voor behoud van het industriële karakter, de toekomstplannen om zonnepanelen te plaatsen en een hoge isolatieschil te bereiken waren grote sparingen in het dak niet wenselijk.

Oplossing

Met de Powerdaylight Ø 35 cm ECO wordt het industriële karakter behouden. De 12 stuks nemen weinig ruimte in op het dak, waardoor er ruimte overblijft voor de toekomstige zonnepanelen. Daarnaast vullen de Powerdaylight‘s het daglicht aan van de extra geïsoleerde ramen die al zijn toegepast.

Klant aan het woord

De Solatube ‘s geven de Gashouder een extra dimensie qua lichtverspreiding op essentiële plaatsen. Daarnaast blijft de hoge isolatiewaarde in takt.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.