Stoeterij Zandvliet

Paarden die op internationaal niveau presteren verdienen het beste licht in de stal, daglicht dus. Stoeterij Zandvliet heeft haar stallen gevestigd in een prachtig pand, met daarboven kamers voor het personeel. Er is al langer een wens om daglicht in de stallen te krijgen, maar tot voor kort werd dit onmogelijk geacht.

Vraagstuk

Boven de stallen bevinden zich een aantal appartementen. Deze moeten bewoonbaar blijven, maar er moet wel daglicht doorheen getransporteerd worden. Het is dus een uitdaging om de Powerdaylights dusdanig te plaatsen dat het daglicht op de gewenste plek komt. Zonder hierbij in de appartementen op een vervelende plek te zitten.

Oplossing

Door middel van een nauwkeurig lichtplan zijn de 6 Powerdaylights Ø 53 cm op de juiste plek geplaatst. In het appartement zijn ze mooi weg gewerkt door middel van een ombouw. In de stal komen ze perfect in het gangpad, net voor de stallen uit. Zo profiteren de paarden optimaal van het daglicht.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.