De nieuwe manier om het daglicht te dimmen

Solatube® introduceert een nieuwe manier voor het dimmen van daglicht. De elektrische daglichtdimmer werkt nu volledig op zonne-energie. Hierdoor is de dimmer geheel draadloos te monteren. Dit systeem is een esthetisch verantwoorde en duurzame keus. Daglicht is het enige wat u nodig heeft!

Regel de perfecte lichtinval met een Solatube® daglichtdimmer
De nieuwe daglichtdimmer op zonne-energie bestaat uit een op afstand bedienbare vlinderklep die open en dicht gaat door één druk op de knop. Hiermee kunt u het daglicht in de ruimte instellen van licht tot donker, en alles daar tussenin. Twijfelt u of u wel de hele dag daglicht in uw slaapkamer of woonkamer wilt? Nu is er de mogelijkheid om een dutje te doen of een film te kijken in het donker door het toepassen van de nieuwe daglichtdimmer.

De dimmer verduistert elke ruimte tot wel 98 procent. Bovendien is de Solatube® daglichtdimmer traploos te regelen.

Solatube® daglichtdimmers werken volautomatisch
De elektrische daglichtdimmer maakt het leven makkelijk. En dat is direct ook het grote verschil met een handmatige daglichtdimmer. U heeft nooit meer een trap of ladder nodig om uw daglichtbuis te verduisteren. Sterker nog: de regeling van het daglicht kan volautomatisch ingesteld worden. De dimmer is voorzien van een sensor: als deze geactiveerd wordt sluit de daglichtdimmer vanzelf als het buiten donker wordt.

Uitstekend toepasbaar in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of mediaroom/gameroom.

Productkenmerken:
-  Alleen toepasbaar op Solatube® 25 en 35 centimeter;
-  De dimmer heeft een eigen zonnepaneel;
-  Draadloos systeem dus eenvoudige installatie en bediening;
-  Wordt geleverd met afstandsbediening die tot 10 dimmers kan aansturen;
-  Ook in bestaande Solatubes achteraf te installeren.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.