Solatube werkt samen met ClimateStudio

We zijn blij te kunnen aankondigen dat Solatube een samenwerking is aangegaan met de hoogwaardige software van Solemma: ClimateStudio. Door de producten van Solatube te integreren in de software van ClimateStudio, kunnen ontwerpprofessionals nu snel en eenvoudig de prestaties van de Solatube daglichtsystemen simuleren. Hierdoor is het mogelijk om in vrijwel elke binnenruimte de Solatube daglichtbuizen als oplossing mee te nemen in creatieve oplossingen met daglicht!

Wat is ClimateStudio?

ClimateStudio is de snelste en meest nauwkeurige software voor het in kaart brengen van de milieuprestaties van een ontwerp. Dit heeft grote voordelen voor architecten, ingenieurs en bouwprofessionals die hiermee te maken hebben. De software helpt deze doelgroepen om gebouwen te optimaliseren op het gebied van daglichttoetreding, verlichting, efficiënte inzet van energie, visueel en thermisch comfort en nog meer maatregelen die gunstig zijn voor de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Climatestudio & Solatube

Door deze samenwerking kunnen architecten, ingenieurs en bouwprofessionals snel en eenvoudig de hoogwaardige Solatube daglichtsystemen in het ontwerp analyseren en evalueren. Deze daglichtbuizen bieden namelijk uitstekende en baanbrekende prestaties op het gebied van energiebesparing maar ook verbetering van gezondheid en het welzijn van de bewoners.

Met deze software kan men heel snel, met 1 druk op de knop voldoen aan alle wensen op het gebied van daglicht middels een volledig geautomatiseerde rapportage!

Dit programma maakt het mogelijk om door het gebruik van een aangepaste versie van de Radiance software 2D afbeeldingen om te zetten in realistische 3D modellen. Daardoor is het mogelijk om Solatube daglichtsystemen in bestaande 3D ontwerpen te integreren, en LEED rapportage hieruit op te maken die gebruikt kan worden om goedkeuring aan te vragen bij de keuringsinstantie van LEED.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.