Vakantiepark de Roek

De Roek is een kleinschalige vakantieplek helemaal vrij gelegen in de Veluwse bossen net buiten Otterlo. Er zijn onder meer zestien Finse vakantiebungalows en een zorgboerderij. De Roek is gericht op duurzaamheid en maakt gebruik van zonnepanelen, biologische schoonmaakmiddelen, dekens en producten in het winkeltje. Daarnaast werkt De Roek mee aan het initiatief om het leven van Jersey stierkalfjes te verlengen.

Vraagstuk

De vakantiebungalows liggen allemaal vrij gelegen, omringd door bomen. De bomen nemen echter veel licht weg van de ramen. Hierdoor was het keukengedeelte in de bungalow donker en moest de lamp altijd aan bij de eettafel.

Oplossing

In elke bungalow is een Ø 35 cm Powerdaylight geplaatst. Door het natuurlijke daglicht in de bungalows, wordt buiten als ware naar binnen gehaald. De gasten behouden op deze manier het gevoel van de natuur binnenshuis. Daarnaast passen de Powerdaylights perfect bij het duurzaamheidsbeleid van De Roek. 

Klant aan het woord

De eerste keer dat ik binnenliep na de Powerdaylight inbouw dacht ik dat de gasten de lamp aan gelaten hadden. Met de Powerdaylight komt er echt een bak licht binnen. Je merkt dat gasten de lampen minder gebruiken.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.