Bed & Breakfast 'De Libellen van Waaroost'

Het charmante landhuis de Waaroost in Waardamme werd door Marianne Van Gheluwe en Peter Labens omgetoverd tot de stijlvolle Bed & Breakfast ‘De Libellen van Waaroost’. De ruimtes werden voorzien van modern comfort, zonder daarbij de gekende rijkelijke landelijke stijl van architect Quackelbeen te beïnvloeden. Je kan er genieten van rust en voor de ondergrondse hamam zijn er verschillende wellnessarrangementen. 

Vraagstuk

Voor het welzijn van de mens is daglicht zeer belangrijk en daardoor onmisbaar bij een hamam. Bij deze Bed & Breakfast is echter sprake van een ondergrondse ruimte waardoor daglichttoetreding niet vanzelfsprekend is.

Oplossing

Doordat de Powerdaylight ECO variant zeer goed geïsoleerd is, blijven temperatuurverschillen buiten en de warmte van het wellness center binnen. Het daglicht kan via de Powerdaylight systemen, met speciale kelderdoorvoer, ongehinderd de ondergrondse hamam binnenstromen zonder dat nieuwsgierige blikken de ruimte bereiken.

Klant aan het woord

Het daglicht hier onder de grond creëert een uniek lichtspel met de mist en warme stoom in de hamam. ’s Avonds zorgen spaarlampen ervoor dat de Powerdaylights veranderen in eigentijdse lichtarmaturen, die hierdoor zowel binnen als buiten voor verlichting en een aangenaam effect zorgen, zonder hun omgeving te storen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.