Van Reenen Transport, warenhuis en verhuizingen

Van Reenen Transport kwam in 2018 voor de uitdaging te staan om een energieneutraal distributiecentrum met kantoor te bouwen. Dat is gelukt, en hoe!

Vraagstuk

Omdat er energieneutraal gebouwd werd, kwam het distributiecentrum in aanmerking voor het BREEAM Outstanding keurmerk. Hiervoor was het belangrijk om samen na te denken over de gelijkmatige daglichttoetreding. Een uitgelezen kans voor de daglichtprofessional Techcomlight. Door middel van een daglichtberekening hebben zij een passende oplossing bedacht.

Oplossing

In totaal zijn er in het kantoor 16 Powerdaylights geïnstalleerd met een diameter van 53 cm. Er is gekozen voor de vierkante plafondplaat, omdat deze volledig opgaat in het aanwezige systeemplafond. Zo komt de plafondplaat het beste tot zijn recht.

Klant aan het woord

Naast de opgeleverde energiebesparing door het toepassen van daglicht, is het daglicht ook nog eens plezierig om onder te werken.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.