Van Duuren Districenters

Van Duuren Districenters is een Pan-Europese logistieke dienstverlener. De onderneming beschikt over een groot netwerk in 39 landen. Ook heeft Van Duuren een eigen warehouse in Vianen, dat zowel voor korte (minder dan 48 uur) als lange opslag wordt gebruikt.

Vraagstuk

De verlichting was verouderd in de drie loodsen die door Van Duuren worden gebruikt. Dit zorgde voor hoge energiekosten. Bovendien was de werkomgeving niet optimaal. Na het vernieuwen van de kunstverlichting waren de energiekosten verminderd, maar bleef de werkomgeving voor verbetering vatbaar.

Oplossing

In de loodsen, die gezamenlijk 7000 m2 bestrijken, zijn 39 Powerdaylight daglichtsystemen geplaatst. Deze dragen bij aan een constante lichttoevoer op de centrale werkvloeren. Voor een optimale energiebesparing wordt gebruikt gemaakt van de combinatie met licht- en bewegingssensoren.

Klant aan het woord

Met het daglicht via de Powerdaylights is het nu een stuk prettiger in de loods. Je merkt de natuurlijke wisselingen van daglicht. Zelfs als de lampen op een donkere dag aanstaan, ervaart het personeel dat het aangenamer werken is.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.