Van den Haak TransMission

Transportbedrijf Van den Haak maakt onderdeel uit van TransMission, een samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. Het warehouse van het transportbedrijf is gevestigd in Geldermalsen.

Vraagstuk

Bij dit project werd gezocht naar een energiezuinige manier om het pand van licht te voorzien. Hierbij viel de eerste keus op lichtstraten. Om de warmtetoetreding in de ruimte te verlagen werden de lichtstraten voorzien van een coating. Door het gebruik van de lichtstraten met coating was de lichtsterkte op sommige plaatsen niet voldoende.

Oplossing

Tussen de lichtstraten in en boven het laad- en losdepot werden 14 Powerdaylights Ø 53 cm (magazijnvariant voor open plafond) toegepast, aanvullend op de lichtstraten. Vanwege de hoogte van het plafond is gekozen voor de Prismatic plafondplaat. Deze afwerking van het daglichtbuis brengt het daglicht naar de werkvloer toe.

Klant aan het woord

Door de aanvulling van de Solatubes hebben wij ons doel wat betreft energiebesparing bereikt en hebben wij geen last van warmtetoetreding.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.