Communicatiebureau Van Iwaarden Artwork

Het visuele communicatiebureau Van Iwaarden Artwork is al 25 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van kunstprojecten en muurschilderingen. Veel projecten worden op locatie uitgevoerd. Daarnaast heeft Van Iwaarden een atelier in haar pand waar nieuwe creaties ontstaan.

Vraagstuk

In het midden van het atelier staat een wand om grote schildersdoeken te beschilderen. De perfecte situatie om te schilderen is in weldadig daglicht. Helaas staat de grote wand in een donkere hoek.

Oplossing

Met het Powerdaylight daglichtsysteem is het vrij eenvoudig om extra daglicht te creëren. Daarom heeft de eigenaar gekozen om twee Powerdaylight boven het schilderdoek te plaatsen. Het canvas is op deze manier gelijkmatig voorzien van natuurlijk daglicht, waarbij het hele kleurenspectrum wordt weergeven. De Powerdaylight is goed geïsoleerd en geeft daarom geen warmte af, wat ideaal is voor het schilderen.

Klant aan het woord

Met het eindresultaat ben ik erg tevreden. Als er geschilderd wordt heb je goed zicht op het doek en het aanbrengen van de kleuren. Daarnaast treden er geen vervelende schaduwen op van het penseel of van diegene die voor het doek staat.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.