The Fragrance & Beauty Company

The Fragrance & Beauty Company BV is een bedrijf gespecialiseerd in high-end beauty producten, zoals parfum, huidverzorging, haarverzorging en cosmetica, met meer dan 30 jaar ervaring!

Vraagstuk

Door de groei van The Fragrance & Beauty Company BV heeft het bedrijf extra kantoorruimte gekocht. Het nieuwe bijgebouw diende wel gerenoveerd worden. Het pand is rondom voorzien van geïsoleerd en geblindeerd glas om warmte tegen te gaan. Daarnaast wilde het bedrijf zo min mogelijk lampen gebruiken, omdat lampen zorgen voor temperatuursverhoging op de werkplek.

Oplossing

De Warehouse Manager Quint Sanders heeft gekozen voor het duurzame Powerdaylight daglichtsysteem. Het daglicht zorgt voor extra licht en gaat door de goede isolatie temperatuurverschillen tegen. Bovendien verhoogt daglicht het concentratievermogen van de werknemers. De Powerdaylight bij The Fragrance & Beauty Company BV zijn uitgerust met TechLED. Wanneer het daglicht minder is, vult TechLED automatisch aan met energiezuinige LED-verlichting.

Klant aan het woord

Iedere werkplek is voorzien van daglicht. Ik stond er sceptisch tegenover, maar het kantoorpersoneel ervaart het als prachtig licht wat natuurlijk aanvoelt en prettig werkt. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De TechLED schijnt ook perfect automatisch bij.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.