O. de Leeuw Group

De O. de Leeuw Groep bestaat naast de holding uit zes handelsbedrijven in Zwolle. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit bij de groep in het bloed en maakt een belangrijk deel uit van de ondernemingsstrategie. De groep heeft daarom al verschillende duurzame stappen gezet en is van plan deze strategie te continueren. Ter illustratie: een aantal bedrijfspanden is reeds uitgerust met pv-panelen.

Vraagstuk

Bij O. de Leeuw Groep is MVO en een duurzaam beleid belangrijk. De totale groep zocht naar een oplossing om de energierekening voor verlichting voor het grootste deel te verlagen. 

Oplossing

Bij Leeuwtechniek en IJzerleeuw zijn in totaal 142 Powerdaylights geïnstalleerd. Deze energieneutrale daglichtsystemen zorgen voor voldoende daglicht in de loodsen en dragen hiermee bij aan een aangenamer werkklimaat én - omdat het licht overdag niet langer aan hoeft- aan energiebesparing. Goed om te weten: de buizen van 53 centimeter doorsnee zijn prima te combineren met de reeds aanwezige en in de toekomst aan te brengen zonnepanelen.

Klant aan het woord

De Powerdaylight daglichtsystemen geven een unieke daglichtbeleving in de opslag. Daarnaast bespaart het enorm op de energierekening.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.