Pon Dealer

Pon dealer, importeur van onder andere Volkswagen, Audi en Porsche, is een toonaangevend bedrijf in Nederland. Met meer dan 10.000 medewerkers wil het familiebedrijf de beste service bieden aan haar (potentiële) klanten.

Vraagstuk

Pons holding wilde het stroomverbruik verminderen en zocht naar een milieuvriendelijke verlichting. Elektrisch licht blijkt vaak overbodig bij gebruik van meer daglicht, daarom is gekozen om 81 Powerdaylight daglichtsystemen in te bouwen.

Oplossing

In de werkplaats en de showroom is de Powerdaylight met een diameter van Ø 53 cm toegepast, omdat dit type geheel vrij kan hangen in de open ruimte. Voor de ruimtes met een systeemplafond had de Ø 35 cm de voorkeur. De systeemplaten zijn eenvoudig aan de ronde lichtbronnen aan te passen, die daarmee ook geschikt zijn voor de kantoren en het bedrijfsrestaurant.

We zijn er zeer tevreden met de daglichtsystemen. Naast de ‘groene’ verlichting en de financiële voordelen geeft het prettige daglicht ook een natuurgetrouwe weergave van kleuren. Dat is vooral van belang in de showroom.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.