Caitewick Western Stables

De Caitewick Western Stables bouwde hun nieuwe westernstal in 2010. De Caitewick Stables is zeer bekend bij diegenen die de Reining sport beoefenen.  

Vraagstuk

De laatste jaren ontstond het idee om de stallen meer te verduurzamen. Daarnaast ervaarde het team van Caitewick Stables dat het donker was in de stallen, waardoor de lampen altijd aan moesten. 
Vanwege de hoge eisen die ze stellen aan het klimaat en comfort voor de paarden wilden ze alleen profiteren van de voordelen van daglicht, zonder de nadelen zoals opwarming en verblinding.

Oplossing

In de stallen en de wasplaats zijn 24 Powerdaylight daglichtsystemen geplaatst, die diffuus daglicht verspreiden. De plafondplaten zijn strak afgewerkt in het Dupanel plafond. Daarnaast zijn de daglichtbuizen voorzien van INFRAREDuction-technologie, gebruikmakend van een gepatenteerd proces om infraroodgolflengten te extraheren bij de eerste lichtstuiting voordat ze door de buis kunnen worden overgedragen, waardoor warmte wordt verspreid voordat deze ooit het gebouw binnenkomt. Toonaangevende daglichttechnologie zorgt voor een ongeëvenaarde overdracht van natuurlijk licht, met minimale warmtewinst.

Klant aan het woord

Manager bij Caitewick Western Stables, Miranda Hendrikse, is uitermate tevreden met het daglicht dat met de Solatube daglichtsystemen de stallen verlicht. Er is echt een duidelijke verbetering van het binnenklimaat merkbaar.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.