Over Powerdaylight

Lees ons verhaal.

Wij, daglichtprofessional Techcomlight, zijn in 2022 begonnen met het merk Powerdaylight. Het merk Powerdaylight is een samensmelting van onderdelen van de merken Solatube, Deplosun en Solarspot. Techcomlight is van deze drie merken de distribiteur in de Benelux. Samen met onderdelen die lokaal geproduceerd worden in opdracht van Techcomlight is het merk Powerdaylight een maatwerk product voor de Benelux.

De innovatieve en energiezuinige Powerdaylight daglichtsystemen kunnen geïnstalleerd worden in zowel de woning- als de utiliteitsbouw.

Powerdaylight is vanaf dag één een succes. De redenen hiervoor zijn dat onze daglichtsystemen de beste materialen, de meest geavanceerde technologieën en de meest vooruitstrevende technieken gebruiken om producten te maken met de meeste daglichtopbrengst. Dit is het resultaat van miljoenen daglichtsystemen die in de afgelopen 25 jaar wereldwijd zijn geïnstalleerd: en we installeren er elke dag nog steeds meer.

Bewezen kwaliteit

Klik op een logo voor meer informatie.

Waarom Solatube?

Waarom zou u iets anders kiezen!
Grote lichtopbrengst met relatief kleine diameter
Uitstekende thermische isolatiewaarden
Inbraakveilig
Uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave
Goede geluidsisolatie
Weert uv-straling
Eenvoudige installatie
Geen inkijk van buitenaf
Onderhoudsarm
Weinig tot geen aanpassingen aan constructie
Tot 20 meter verlengbaar
Esthetisch verantwoord

Hoe werkt het?

De originele Solatube daglichtbuis haalt het daglicht van buiten naar binnen. Een koepel met een relatief kleine diameter vangt het daglicht op. Een reflecterende buis met de beste technologieën zorgt ervoor dat het daglicht tot wel 20 meter verplaatst kan worden. Een smaakvolle afwerking creëert u met de plafondplaat. Deze armatuur aan uw plafond zorgt voor de diffuse verspreiding van het licht, ongeacht de stand van de zon!

Waar wordt het toegepast?

Solatube kan eigenlijk in iedere door u gewenste ruimte geplaatst worden. Van woning- tot utiliteitsbouw en van plat dak tot hellend dak, ongeacht de dakbedekking. Het is ook mogelijk om de Solatube in de zijgevel of in uw kelder te plaatsen.

Bekijk onze producten

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.