TV programma: Uitstel van Executie

Ook in 2021 kan het Nederlandse TV programma Uitstel van Executie op ons rekenen. Waar wij in eerdere seizoenen al veel blije gezichten toverden in Groenlo en Waalwijk, was het nu de beurt aan de plaats Bolsward.

Het unieke aan deze aflevering is dat bewoonster Ineke na de verbouwing in de woning kan blijven wonen, in plaats van dat de woning verkocht moet worden. Dit is in alle vorige 13 seizoenen van Uitstel van Executie nog nooit gelukt!

Techcomlight, dé daglichtprofessional heeft in deze aflevering zowel de slaapkamer op de begane grond, als de overloop op de etage voorzien van daglicht.
 
Klik hier voor het resultaat

In de slaapkamer is de oude sparing van de lichtkoepel eerst dichtgemaakt voor betere thermische en akoestische isolatie. Daarna hebben wij hier een ronde Solatube 35 cm geïnstalleerd. Om evengoed lekker te kunnen uitslapen is onze daglichtbuis voorzien van een daglichtdimmer op zonne-energie die ‘s avonds automatisch sluit en ‘s morgens op de gewenste tijd geopend kan worden met de afstandsbediening.

Omdat de overloop boven een inpandige ruimte zonder daglicht is, kon hier alleen via de daglichtbuis daglicht naar binnen komen. 
Hierdoor hoeft de hele dag hier geen lamp meer aan. Als afwerking is hier gekozen voor een vierkante Solatube i.p.v. de ronde Solatube.

Wij wensen Ineke vele jaren plezier met onze daglichtsystemen en zijn trots op ons team dat wij hebben mee kunnen helpen aan dit eindresultaat.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.