TV programma: Escape to the Chateau

Het TV programma “Escape to the Chateau” is terug met een nieuwe serie van 8 afleveringen, en we zijn Dick en Angel Strawbridge heel dankbaar dat ze ervoor hebben gekozen om Solatube daglichtsystemen te installeren in zowel de badkamer als de inloopkast van hun luxe slaapkamersuite. Dit deden zij in aflevering 1, tijdens de verbouwing van de 150 jaar oude graanschuur in het oorspronkelijke koetshuis. 
Bekijk deze aflevering hier.

“Escape to the Chateau” is een reality TV serie die het verhaal volgt van het echtpaar Dick Strawbridge en Angel Adoree, samen met hun familie, terwijl zij het 19e-eeuwse Chateau de la Motte-Husson in de plaats Martigné-sur-Mayenne in Frankrijk kopen en renoveren. Dit alles terwijl ze intussen ook hun 2 jonge kinderen opvoeden en een bedrijf opstarten dat bruiloften en andere evenementen organiseert.
In het eerste seizoen wordt de zoektocht en uitdaging van Dick en Angel om het vervallen kasteel te herstellen vanuit de onbewoonbare staat waarin het zich bevindt, in beeld gebracht. Er wordt stromend water, verwarming en elektriciteit aangelegd in het huis met 45 kamers dat de voorgaande 40 jaar niet was bewoond. Ze hebben ook nog een deadline, namelijk hun eigen bruiloft die in het kasteel wordt gehouden.
De daaropvolgende seizoenen wordt het verhaal vervolgd waarbij hun bedrijf groeit, terwijl ze intussen doorgaan met diverse renovaties en het onderhoud van het kasteel en het bijbehorende terrein.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.