Eén merk domineert wereldwijd op het gebied van Daglicht via een groen dak

Het gedegen en wereldwijd erkende onderzoeksrapport voor de markt in groene daken 2021 is uit. Hierin staat een vooruitblik voor deze markt tot het jaar 2027. In dit rapport staat het merk Solatube in de top vijf van merken die er toe doen in deze markt. Daarnaast is Solatube het enige daglichtproduct in de top 10.

Wat zijn nu groene daken? Groene daken of vegetatiedaken zijn platte of hellende daken met begroeiing. Een meer formele benaming is "begroeid dak" of "dak begroeiing".  
Het rapport begint met een basisoverzicht van de branche, waaronder een korte introductie, definities, afmetingen, aandeel, classificaties, toepassingen en de supply chain structuur. Het marktrapport biedt ook een analytische beoordeling van de belangrijkste uitdagingen waarmee de groene dak markt momenteel en in de komende jaren zal worden geconfronteerd. En helpt marktdeelnemers zo om de problemen te begrijpen welke ze tegen kunnen komen wanneer ze gedurende een langere periode op deze markt actief zijn.

Nieuwsgierig geworden naar het gehele rapport? Het rapport is te downloaden via:
 www.marketreportsworld.com/enquiry/request-sample/18283084.

Vragen over daglichttoetreding in een groen dak? Of in het algemeen over onze producten en diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.