Daglicht onder uw sandwichpanelen? Het kan met Solatube®

De dakdoorvoeren van Solatube® sluiten naadloos aan op elk merk sandwichpaneel. De installatie op het dak is eenvoudig; distributeur Techcomlight heeft een speciale dakdoorvoer van polyester ontwikkeld. Kit of vloeibaar rubber is bij de installatie niet meer nodig. Handig, want zo kan de dakdoorvoer bij elk weertype op uw dak geplaatst worden. In combinatie met een profielplaat vanaf de nok tot aan de dakdoorvoer is de afwerking bovendien 100 procent waterdicht.

Daglicht onder sandwichpanelen
Of het nu om een dak van een grote stal, een loods, een hotel of een woning gaat: het buizensysteem van Solatube® brengt daglicht waar u maar wenst. Wenst u daglicht direct onder uw sandwichpanelen? In dat geval levert Techcomlight het hele systeem prefab. Het wordt op de juiste lengte gemaakt en ingepakt in isolatiefolie. Natuurlijk kan het daglichtsysteem ook verlengd worden naar een verlaagd plafond of een etage lager. De professionals van Techcomlight bespreken met u de dikte, het merk en het type sandwichpaneel. De dakdoorvoer is standaard te verkrijgen in RAL-kleur 7016. Uiteraard zijn andere kleuren ook leverbaar.

Voordelen van de Solatube® dakdoorvoer voor sandwichpanelen
De installatie van een Solatube® dakdoorvoer voor sandwichpanelen is makkelijk en kan bij elk weertype gedaan worden. Er wordt geen gebruik gemaakt van kit of vloeibaar rubber; dat maakt de polyester dakdoorvoeren onderhoudsarm en 100% waterdicht. De dakdoorvoeren sluiten naadloos aan op uw sandwichpanelen én zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo bent u verzekerd van een strakke afwerking! Heeft u interesse in Solatube® dakdoorvoeren voor uw sandwichpanelen? Of heeft u een vraag aan Techcomlight? Neem contact  op.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.