Solar Impulse Efficient Solution Label

Download het Powerdaylight efficiëntie beoordelingsrapport hier.

Het Solar Impulse Efficient Solution Label is een symbool: een handelsmerk dat de baanbrekende en innovatieve geest van het Solar Impulse-avontuur draagt. Het label wordt toegekend aan oplossingen die voldoen aan hoge normen op het gebied van zowel duurzaamheid als winstgevendheid, door een nauwkeurige beoordeling van de volgende criteria:
1. Technologische haalbaarheid
2. Milieu- en sociaaleconomisch voordeel
3. Besparing

Powerdaylight daglichtsystemen zijn de ideale oplossing om donkere interieurs op een kosteneffectieve, energiezuinige en milieuvriendelijke manier te verlichten omdat ze de behoefte aan elektriciteit aanzienlijk verminderen en mensen contact te laten houden met “buiten”. Het toepassen van gepatenteerde optische technologieën verbetert de manier waarop daglicht wordt opgevangen en naar binnengebracht wordt aanzienlijk. Powerdaylight daglichtsystemen zijn modulair en eenvoudig te installeren. En in tegenstelling tot traditionele dakramen zijn ze ontworpen om de nadelige aspecten van zonlicht op te heffen. Door de diffuse spreiding van het daglicht is er geen sprake meer van verblinding en grote verschillen in lichtintensiteit. Ze schermen ook infraroodstralen af ​​die interieurs kunnen oververhitten evenals ultraviolette stralen die meubels, stoffen en wanden laten verkleuren.

Voor meer informatie over het Solar Impulse Efficient Solutions-label:
Klik hier

Rapport van de efficiëntiebeoordeling 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.